Γηράσκω αεί διδασκόμενος."Όσο γερνάω, μαθαίνω."ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ……Α μη οίδα ουκ οίομαι ειδέναι."Η παραδοχή και αναγνώριση της αμάθειας, είναι η σοφία" - ΠΛΑΤΩΝ……Άπαντα δούλα του φρονείν καθίσταται."Στη φρόνηση υποτάσσονται τα πάντα" - ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ……Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο - ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ……Οι μόνοι νόμοι που οφείλει ο άνθρωπος να υπακούει, είναι οι νόμοι της φύσης, καθώς είναι το μόνο απόλυτο μέτρο δικαίου στον κόσμο. - ΑΝΤΙΦΩΝΤΑΣ
"THE NAME OF MACEDONIA IS GREECE"

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Πολιτική Σκηνή ενόψει εκλογών

Τα τελευταία 30 χρόνια η Ελλάδα διοικείται από ανίκανους πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους!.... Γνωρίζετε πως παίρνουν επιχορήγηση ακόμα και για τα ρούχα τους, τα παπούτσια τους, τα κινητά τους; Δεν συζητώ για τα πολυτελή αυτοκίνητα…

Και όλες αυτές οι επιχορηγήσεις γιατί δεν μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος της θέσης τους με τον πενιχρό μισθό που παίρνουν (9000€ τον μήνα το λιγότερο ένας απλός βουλευτής). Σκεφτείτε τι παίρνουν οι βουλευτές και υπουργοί που συμμετέχουν σε διάφορες «επιτροπές».

Και δεν φτάνει αυτό, αλλά διαπιστώνουμε με τα τελευταία γεγονότα ότι ναι μεν οι τις εξουσίας είναι απολύτως ανίκανοι να χειριστούν τέτοιες καταστάσεις, όμως και οι δε πάνω στις στάχτες προσπαθούν να ανακτήσου πολιτικά οφέλη από τον πόνο των συμπατριωτών μας, που δοκιμάζονται από την συμφορά που τους βρήκε.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Όπως σχολίασε και κάποιος φίλος και τον ευχαριστώ, οι εμπρησμοί δεν ήταν μόνο ελληνικό φαινόμενο αλλά μεσογειακό, γιατί υπήρξαν εκτεταμένες φωτιές και σε Ιταλία και σε Γαλλία. Άρα δεν περιοριζόταν το οργανωμένο σχέδιο μόνο στην Ελλάδα, καταστρέφοντας το μέρος της Ιωνίας οδού. Όμως όλοι μας συμφωνούμε ή τουλάχιστον η πλειοψηφία (των πολιτών), ότι δεν ήταν τυχαίο γεγονός τα τόσα πύρινα μέτωπα. Και οι πολιτικοί μας μεταφέρουν το γεγονός από τον «Άβα στον Καϊάφα» προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είναι ή όχι τρομοκρατική απειλή. Λες και τον παππού η την γιαγιά που της/του κάηκε το σπίτι και το χωράφι, την/τον ενδιαφέρει αν η απειλή ήταν ασύμμετρη ή με μέτρο.

Να οι πολιτικοί μας!!!!

Όλοι αυτοί λοιπόν, οι καμιά 300αριά (όχι του Λεωνίδα), θα έπρεπε να παραιτηθούν. Αλλά τίποτα!! Και όλοι ξέρουμε γιατί. Έχουν πάτημα ότι τους εξέλεξε ο λαός. Εμείς οι ίδιοι που τους βρίζουμε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ μαζόχες για να βγάζουμε πολιτικούς έτσι ώστε μετά να μπορούμε να τους βρίζουμε. Κι όμως αυτό συμβαίνει! Το 75% περίπου από εμάς ψηφίζουμε ένα από τα 2 μεγάλα, από τζάκι (Καραμανλής-Παπανδρέου) κόμματα. Και μόνο στα άλλα κόμματα καταλογίζουν σφάλματα και ευθύνες .

Ο ίδιος φίλος σε σχόλιο του, σε blog βουλευτή αναφέρει μεταξύ άλλων:

«ΜΟΝΟ αν αποσυρθείτε όλοι εσείς, από τα δύο κόμματα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και μείνει μόνο το όνομα σε αυτά, υπάρχει μια πιθανότητα να συμμετάσχουν αξιόλογα άτομα στο ΠαΣοΚ και τη ΝΔ. Διαφορετικά, οι ίδιοι και οι ίδιοι ανίκανοι θα ανακυκλώνεστε στις διάφορες Κεντρικές, Εκτελεστικές και λοιπές Επιτροπές (τρομάρα σας) των Εταιρειών σας.
ΠαΣοΚ Α.Ε. και ΝΔ Α.Ε. σου λέει τίποτα;»

Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας και αυτού θα πάμε να ψηφήσουμε την 16η Σεπτεμβρίου

4 comments:

PanagiotisL είπε...

Φίλε Χρήστο, δυστυχώς και τα δύο μεγάλα κόμματα, έχουν καταντήσει Εθνική Κωμωδία.

Δεν έφτανε μέχρι πρότινος άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα έκαναν μετεκλογικά, τώρα ακόμα και μέσα στα ίδια τα δύο κόμματα επικρατεί τέτοιο επίπεδο βλακείας που είναι να απορείς πως πορεύεται αυτός ο ρημάδης ο τόπος.

Στη ΝΔ, σε κοινή συνέντευξη τύπου Σουφλιά - Καραμανλή και σε ερώτηση δημοσιογράφου αν είναι απαραίτητη πλέον η δημιουργία ενός Υπουργείου Περιβάλλοντος, ο Σουφλιάς απάντησε κατηγορηματικά: 'ΟΧΙ. Το Υπουργείο πρέπει να μείνει ως έχει τουλάχιστον για τα επόμενα 3-4 χρόνια'. Κουβέντα ο Κωστάκης. Σε συνέντευξη του Κωστάκη στην Καθημερινή της Κυριακής της 2 Σεπτεμβρίου ο Κωστάκης υποστηρίζει ότι σχεδιάζεται η δημιουργία ανεξάρτητου Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Κατάσταση για γέλια και για κλάματα.

Όσο για τα του ΠαΣοΚ, τα είδες τα χάλια τους, που σφάζονταν με τη ΝΔ πάνω από τα πτώματα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, λες και ο κόσμος τρώει χόρτο (όχι πως δεν υπάρχουν και αυτοί που τρώνε, αλλά λέμε τώρα).

Εκεί όμως που οι άνθρωποι κατάντησαν Εθνική κωμωδία ήταν με τα τελευταία γεγονότα της Φώφης και της Πατουλίδου.

Αντιγράφω από σχόλιο που έκανα στο blog του Barba Ben (Β. Βενιζέλου):

**Σχόλιο**

Και ένα σχόλιο σχετικό με τιε εκλογές και άσχετο με την Εθνική τραγωδία:

Ευάγγελε, μήπως κατάλαβες ότι το ΠαΣοΚ μετά και τα τελευταία γεγονότα (Γεννηματά, Πατουλίδου) έχει μετατραπεί σε Εθνική Κωμωδία;

Ρεζίλια των σκυλιών έχετε καταντήσει, απορώ πώς έχετε το θράσος να εξακολουθείτε να ζητάτε να σας ψηφίσουμε...

Για τα χάλια της ΝΔ δεν είσαι αρμόδιος εσύ... Εδώ μιλάμε για τα δικά σας...

Γι' αυτό, όσοι έχουμε λίγο φιλότιμο (και σε αντίθεση με τους πολιτικούς, πολύς κόσμος έχει φιλότιμο) θα σας ρίξουμε μαύρο.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μαυρογιαλούρος!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω...αφου ολος ο κοσμος τους κραζει...Γιατι τους ξαναψηφιζουν μετα;;;;

PanagiotisL είπε...

@ Πρέζα TV

Πολλοί, επειδή πιστεύουν ότι έτσι θα βολευτούν επιτέλους σε μια θεσούλα στο Δημόσιο (μερικές χιλιάδες χαραμοφάηδες πάνω ή κάτω, τι πειράζει;), ή τέλος πάντων θα βολευτούν κάπως... Άλλοι τους ψηφίζουν επειδή ανληκουν στην κατηγορία που ανέφερα και στο προηγούμενο σχόλιο (αυτοί που τρώνε χόρτο), και που νομίζουν ότι τιμωρήθηκαν αρκετά οι της αντιπολίτευσης και τώρα θα έχουν βάλει μυαλό (ποτέ δε συμβαίνει, αλλά είπαμε: τρώνε χόρτο) και άλλοι επειδή είναι του κόμματος...

Υπάρχουν και μερικές κατηγορίες ακόμα, αλλά ας μην κάνω και αυτό το σχόλιο κατεβατό ολόκληρο...

Chris είπε...

Φίλε πρέζα το γράφω,γιατί! Είμαστε μαζόχες !!!! χαχαχα

 

blogger templates | Make Money Online