Γηράσκω αεί διδασκόμενος."Όσο γερνάω, μαθαίνω."ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ……Α μη οίδα ουκ οίομαι ειδέναι."Η παραδοχή και αναγνώριση της αμάθειας, είναι η σοφία" - ΠΛΑΤΩΝ……Άπαντα δούλα του φρονείν καθίσταται."Στη φρόνηση υποτάσσονται τα πάντα" - ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ……Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο - ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ……Οι μόνοι νόμοι που οφείλει ο άνθρωπος να υπακούει, είναι οι νόμοι της φύσης, καθώς είναι το μόνο απόλυτο μέτρο δικαίου στον κόσμο. - ΑΝΤΙΦΩΝΤΑΣ
"THE NAME OF MACEDONIA IS GREECE"

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

4 Γάμοι και 1 Κηδεία





























Μετά τα αποτελέσματα που έχουν ως εξής:

(152) 41.84 %


(102) 38.10 %


(22) 8.15 %


(14) 5.04 %


(10) 3.79 %


Στη Νέα Δημοκρατία ήταν χαρούμενοι, γιατί ναι μεν έπεσε ποσοστιαία, αλλά ήταν η νικητές. Και οσονούπω δεν σηκώνει κάποιο σχόλιο αλλά η αναμονή για έργα που θα βοηθήσουν την μεσαία και μικρή τάξη των ελλήνων. Αν γίνουν… Στο ΚΚΕ ενισχυμένοι ανέφεραν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα κατά της πλουτοκρατίας. Θα πρέπει όμως να έχουν λόγο σε αντιλαϊκά μέτρα της κυβερνητικής πολιτικής, με πληροφόρηση και περιφρούρηση. Στο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι είναι κόμμα Σοσιαλιστικής Αριστεράς που ο κόσμος τους έδωσε δοκιμαστική ψήφο, κι αν ανταποκριθούν στις προσδοκίες του θα τραβήξει όλο το Σοσιαλιστικό ρεύμα. Εδώ μου θυμίζει το ρητό ότι «θέλει να γίνει βεζίρης στην θέση του βεζίρη». Ποτέ δεν ξέρεις όμως…. Αρκεί να εξαλείψει τον αριστερό ενθουσιασμό. Τέλος το ΛΑΟΣ κάνει πάρτι γιατί επιτέλους μπήκε στη βουλή και θα μπορεί να επικροτεί τα ορθός κείμενα της κυβέρνησης και να επικρίνει τα κακός κείμενα της. Αυτό εμένα μου φέρνει κάτι σε κομπάρσο.. αλλά θα το δούμε…

Αυτά σε ότι αφορά τους 4 γάμους….

Τώρα, σχετικά με την κηδεία, και αναφέρομαι στο ΠΑΣΟΚ, έδειξε μεγάλη κατήφεια, ανασφάλεια, φόβο και δήγματα κατάρρευσης. Τα περισσότερα στελέχη του, γύρισαν την πλάτη στον αρχηγό τους πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, φοβούμενοι το πολιτικό κόστος της ευθύνης που θα τους καταλόγιζαν οι ψηφοφόροι του κόμματος. Λες και δεν τους αναλογεί ευθύνη.

Πρώτος εξ αυτών ο κ. Βενιζέλος, που με αρχηγική εμφάνιση στο Ζάππειο, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, δήλωσε παρόν και την υποψηφιότητα του ως Πρόεδρος του κινήματος.

Τελικά δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν.

Και για να τελειώνω είμαι πολύ περίεργος να δω αν αυτή η 5ακομματική βουλή αν θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη με τα 4 κόμματα!!

3 comments:

PanagiotisL είπε...

Αλήθεια ρε παιδιά, πότε πρόλαβε να γίνει η δημοσκόπηση για το ποιος θεωρείται ο καταλληλότερος πρόεδρος για το ΠαΣοΚ; Ποιος την παρήγγειλε και πότε;

Αντιγράφω και πάλι σχόλιό μου στο blog του Barba Ben:

------------------

«Απορία: Μήπως την ήττα του ΠαΣοΚ, όχι μόνο την περίμενες, αλλά και την ευχόσουν; Γιατι πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι υπήρχε έτοιμη δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε σήμερα, και η οποία σε παρουσιάζει μακράν ως τον καταλληλότερο πρόεδρο του κόμματος;

Α, ρε Barba Ben... Μόνο η καρέκλα σε νοιάζει... κατά τα άλλα, ας πάμε να γίνουμε όλοι στάχτη! Δεκάρα τσακιστή δε δίνεις!»

Chris είπε...

αφού ρε φίλε ξέρανε το αποτέλεσμα από την αρχή της βδομάδας...
οι δημοσκοπήσεις τρέχανε.. μονό για τον λαό ήταν απαγορευτικές.. τι χαζός νόμος...

PanagiotisL είπε...

Φίλε Χρήστο, η ερώτηση ήταν ρητορική... Το ξέρω ότι ήξεραν από πριν..

Να σημειώσω μόνο (σχετικό-άσχετο), ότι ότι πολιτική έκανε το ΠαΣοΚ στα καμμένα πάνω από τα πτώματα, κάνει τώρα ο Barba Ben πάνω από το πτώμα του Γιωργάκη. Όπως αηδιαστικό ήταν το πρώτο, έτσι αηδιαστικό είναι και το δεύτερο.

Και αυτά δεν τα λέω επειδή λυπήθηκα το Γιωργάκη ή κανέναν άλλο Γιωργάκη... Εμάς λυπάμαι που τρώμε στη μάπα πολιτικούς που δεν έχουν όχι μόνο φιλότιμο, αλλά ούτε ίχνος αξιοπρέπειας.

 

blogger templates | Make Money Online