Γηράσκω αεί διδασκόμενος."Όσο γερνάω, μαθαίνω."ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ……Α μη οίδα ουκ οίομαι ειδέναι."Η παραδοχή και αναγνώριση της αμάθειας, είναι η σοφία" - ΠΛΑΤΩΝ……Άπαντα δούλα του φρονείν καθίσταται."Στη φρόνηση υποτάσσονται τα πάντα" - ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ……Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο - ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ……Οι μόνοι νόμοι που οφείλει ο άνθρωπος να υπακούει, είναι οι νόμοι της φύσης, καθώς είναι το μόνο απόλυτο μέτρο δικαίου στον κόσμο. - ΑΝΤΙΦΩΝΤΑΣ
"THE NAME OF MACEDONIA IS GREECE"

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Η κακοήθεια των Νεφελείμ έφερε μαζί της κι ένα βαρύ φόρο αίματος. Το Γένεσις 6:5 αναφέρεται στη διαφθορά που είχαν επιφέρει οι Νεφελείμ ανάμεσα στους ανθρώπους και στους εαυτούς τους: «ο Κύριος είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακοήθεια του ανθρώπου στη γη ... » Η σατανική τους ανταρσία είχε ξεσηκώσει τόσο την οργή, όσο και τη λύπη του Θεού. Έτσι ο Θεός έστειλε τον άγγελο Γαβριήλ να ανάψει έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους Νεφελείμ.

Επέλεξε, επίσης, τον Ενώχ, έναν δίκαιο άνθρωπο, για να ενημερώσει τους έκπτωτους αγγέλους για την απόφαση που είχε πάρει γι' αυτούς και τα παιδιά τους. Ο Θεός δεν άφηνε καθόλου ήσυχους τους έκπτωτους αγγέλους, καθώς δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα μάτια τους στον ουρανό και αργότερα επρόκειτο να αλυσοδεθούν. Το τέλος των Νεφελείμ ήρθε με τον πόλεμο που πυροδότησε ο Γαβριήλ, στον οποίο οι γίγαντες τελικά αφάνισαν ο ένας τον άλλο.

Σε διάφορα βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα, λέγετε πως η έδρα των Νεφελιμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τακλα Μακαν στην τοπική γλώσσα σημαίνει μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βααλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε που στην γλώσσα των Ναχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία. Το Λευκό Αδελφάτο για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν. Είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο το οποίο αποτελείται από Νεφελιμ και άλλους αρχέγονες δαίμονες οι οποίο είναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη στα έσχατα χρονιά.
Σε συνδυασμό με την ιστορία και την προφητεία του Αγίου Ανδρέα
ο Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από την Λευκή Πυραμίδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Να τονίσω ότι πύλες υπάρχουν και σε αλλά μέρη της γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο. Για την ακρίβεια έκλεισε 72 βασιλείς όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρονιά μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν αλλά θα τον βασανίζουν μέχρι να δεχτούν το σφράγισμα. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει ότι η εξουσία τους πάνω στην γη θα κρατήσει για 660 ημέρες ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μονό, δηλαδή για 150 ημέρες, γιατί ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο. Φανταστείτε τι έχουμε να τραβήξουμε δηλαδή.

[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε]

Αν διαβάσετε στην προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ' όπου θα περάσουν!

Πάνω σε αυτό έχω να σας πω ότι σύμφωνα με λεγόμενα διαφόρων πηγών, οι Νεφελιμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημενων ανθρωπων που τους χρησιμοποιουν σαν δούλους και σαν τροφή. Ξαφνιάζεστε ε; Για τους Νεφελιμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος.

Οι Νεφελιμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή. Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών...

Τα ονόματα των 72 Βασιλειάδων είναι τα ακόλουθα: Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος, Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ, Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος, Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας, Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας, Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα, Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ, Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ, Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια, Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.

Κάθε ένας από αυτούς διευθύνει και ένα συγκεκριμένο τομέα πάνω στην γη, από τις θετικές επιστήμες μέχρι τις βιομηχανίες καλλυντικών και ρούχων. Ελέγχουν την show biz, την πορνεία, τα ναρκωτικά μέχρι τις παιδικές τροφές. Τίποτα δεν διοικείται από τις κυβερνήσεις μας. Οι πολιτικοί που τις αποτελούν είναι απλά μαριονέτες και εκτελούν τις εντολές τους. Θέλετε πράγματι να δείτε τι σημαίνει μαριονέτα; Δείτε το ακόλουθο βίντεο και πως εμφανίζεται ο Bill Clinton, στην διάρκεια διαλείμματος συνέντευξης κατά το μακιγιάρισμα και τρελαθείτε....δεν αντιδρά...

http://www.youtube.com/watch?v=t3duEgdlkug

Θέλετε τώρα να δείτε πως οι Νεφελιμ ζουν ανάμεσα μας; Ορίστε λοιπόν...
Οι Νεφελιμ καταλαμβάνουν σώματα ανθρώπων. Οι Νεφελείμ που «ζουν ανάμεσά μας» είναι χωρισμένοι σε δύο κλάδους. Στους διοικητικούς και στους παρατηρητές. Οι «διοικητικοί» προωθούν τα νομοσχέδια και τα διατάγματά τους στους δήθεν τόπους λήψης αποφάσεων, στα ελεγχόμενα κοινοβούλια και τον ΟΗΕ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς. Λέω ελεγχόμενα κοινοβούλια, επειδή υπάρχουν και εκείνα στα οποία ο έλεγχος δεν είναι απόλυτος.

Οι παρατηρητές, που είναι και οι περισσότεροι, συμμετέχουν στα κέντρα αποφάσεων σε όλο τον κόσμο και κυρίως ζουν σαν απλοί πολίτες σε όλη την υφήλιο για να αφουγκράζονται τον πραγματικό παλμό των λαϊκών μαζών. Μπορεί να είναι ο γείτονας της διπλανής πόρτας, ο φούρναρης της γωνίας, ο ταξιτζής που περνά από μπροστά μας, ο γιατρός που εμπιστευόμαστε και ούτω καθ' εξής.


Η επιρροή των Νεφελιμ

Οι εργασιακοί νόμοι εξασφαλίζουν τους χαμηλούς μισθούς και το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων, αφού τα πραγματικά έξοδα μιας επιχείρησης για έναν μισθό 600 ευρώ είναι τουλάχιστον 1100 ευρώ. Πού πάνε τα 500 ευρώ που παίρνει το «κράτος» και δεν παίρνει ο εργαζόμενος;

Καμία κυβέρνηση δεν γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες έστω και μετά από δέκα μόνο χρόνια, των νόμων που ψηφίζει και της έρχονται έτοιμοι πακέτο δήθεν από το διεθνές νομισματικό ταμείο για την καλύτερη αξιοποίηση των δανείων που εγκρίνονται για να χορηγηθούν από την παγκόσμια τράπεζα. Όλοι, μα όλοι οι νόμοι, ετοιμάζονται και εγκρίνονται από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές των Νεφελείμ στη Μαχ-Τανέ. Οι όποιες αλλαγές που τυχόν θα γίνουν τοπικά είναι ανούσιες και εξυπηρετούν ατομικά συμφέροντα.

Η σύνθεση της ατμόσφαιρας αλλάζει σταδιακά, αφενός μεν για να εξασφαλίσει την θνησιμότητα των ανθρώπων, αφετέρου δε για να βολεύει τους Νεφελιμ όταν επιστρέψουν στην επιφάνεια

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χρίστο μ' αυτά που διαβάζουμε κάθε βράδυ σε λίγο δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε. Θέλουμε στοιχεία για την Ομάδα "Ε".

Stratos είπε...

Για τους μόνους που μπορεί να είσαι σίγουρος ότι "ζουν ανάμεσα μας", όπως λέει και το κείμενο, είναι οι μαλάκες.

Γι' αυτούς ότι και να γράψεις, μέσα θα πέσεις.

Για τους άλλους κράτα πισινή.

Ανώνυμος είπε...

Χαζομάρες του Λιακόπουλο. Ο Αλέξανδρος ποτέ δεν έφτασε στην ενδοχώρα της Κίνας για να ταπώσει τους νεφελείμ και τις χαζομάρες αυτές. Ο μόνος συγγραφέας που ισχυρίζεται ότι ο Αλέξανδρος πήγε στην Κίνα είναι ο (ψευδο)Καλλισθένης ο οποίος ακριβώς ονομάζεται ψευδο διότι ήταν απατεώνας και δεν ήταν πραγματικός χρονικογράφος του Αλέξανδρου που τον συνόδευαν στα ταξίδια του.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/y-tutuIIPXc

ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ

 

blogger templates | Make Money Online